Osnovni sustavi upravljanja

ISO 9001

SUSTAVI UPRAVLJANJA KVALITETOM

POSLOVNI IZAZOV

Uspješne organizacije su one vođene kvalitetom, od načina na koji rade, preko razine usluge koje pružaju do proizvoda kojeg isporučuju. Usmjerenost na kvalitetu osigurava organizaciji bolje prepoznavanje novih mogućnosti na sve konkurentnijem globalnom tržištu. Ako je Vaša organizacija certificirana prema ISO 9001, to svjedoči o Vašoj posvećenosti kvaliteti što omogućava postizanje boljih poslovnih rezultata.

Kvaliteta se odnosi na sustav upravljanja poslovanjem odnosno procesima. U cijelom se svijetu tvrtke usklađuju s normama koje su vezane uz kvalitetu, kako bi stekle veće povjerenje partnera i klijenata.

Certifikacijom prema ISO 9001 ili drugoj normi koja je specifična za određenu gospodarsku granu, dokazujete da se Vaša tvrtka obvezala na kvalitetu, a služi i kao mjerilo Vašeg napretka prema boljim poslovnim rezultatima.

RJEŠENJE

ŠTO JE ISO 9001?

ISO 9001:2015 je međunarodna norma za upravljanje kvalitetom, a primjenjiva je na sve organizacije, neovisno o vrsti djelatnosti i veličini organizacije. Temelji se na osam načela upravljanja koja su odraz dobre poslovne prakse, a njihovom se primjenom u cijelosti ostvaruje poboljšanje rezultata organizacije:

  • Usmjerenost na kupca
  • Vođenje
  • Uključenost ljudi u postizanje ciljeva
  • Procesni pristup
  • Sustavni pristup upravljanju
  • Trajno poboljšavanje
  • Odlučivanje na temelju činjenica
  • Partnerski odnos s dobavljačima

PREDNOSTI UVOĐENJA SUSTAVA UPRAVLJANJA KVALITETOM

Uz ISO 9001, Vaša organizacija dokazuje posvećenost kvaliteti i zadovoljstvu kupaca, osigurava da Vaši proizvodi i usluge ispunjavaju zahtjeve kupaca te Vam omogućava mjerenje napretka prema trajnom poboljšanju.

Struktura norme ISO 9001 je takva da se postupak certifikacije može provoditi istodobno s drugim normama kao što su ISO 14001 Sustav upravljanja okolišem, ISO 45001 Sustav upravljanja zdravljem i sigurnošću na radu i drugim normama.

DODATNE
INFORMACIJE

USLUGE CERTIFIKACIJE:      +385 (0) 51 569 050          Kontaktirajte nas

USLUGE EDUKACIJE:             +385 (0) 1 6529 398          Kontaktirajte nas