Image
BV dani

BUREAU VERITAS DANI

Tradicija od 1998. godine

 

Bureau Veritas dani su prvi put održani 08.-09. listopada 1998. godine u Opatiji pod nazivom BVQI days (Bureau Veritas Quality International).

 

Od tada se BV dani tradicionalno održavaju svake godine u listopadu.

 

Ideja vodilja BV dana je bila organizirati stručnu konferenciju za klijente i poslovne partnere, na kojoj će se prezentirati i raspravljati o stručnim temama i novostima iz industrije.

 

Od tada, BV dani su postali tradicionalni godišnji susret čiji je cilj potaknuti razmjenu iskustva i znanja o sustavima upravljanja i drugim temama, ali i prilika za druženje i sklapanje poslovnih kontakata u neformalnom dijelu konferencije.

Bureau Veritas Croatia team se zahvaljuje svim sudionicima 23. konferencije BV DANI

Bureau Veritas Croatia team zahvaljuje svim sudionicima  tradicionalne 23. po redu  konferencije BV DANI održane 11. do 13. listopada u  Brelima, Hotelu Soline, prigrljeni suncem i okruženi morem na prekrasnoj Makarskoj rivijeri.

Konferencija je okupila više od 150 naših dugogodišnjih i novih klijenta te poslovnih partnera. Tema ovogodišnje konferencije  pod nazivom  𝐁𝐕 𝐳𝐞𝐥𝐞𝐧𝐚 𝐥𝐢𝐧𝐢𝐣𝐚 – 𝐮 𝐬𝐮𝐬𝐫𝐞𝐭 𝐨𝐝𝐫ž𝐢𝐯𝐨𝐦 𝐩𝐨𝐬𝐥𝐨𝐯𝐚𝐧𝐣𝐮 je bila održivost, koja je ugrađena u našu strategiju i cjelokupnu organizaciju te putem koje podržavamo naše klijente kako bi se suočili s izazovima  zaštite okoliša, društvene odgovornosti, sigurnosti, upravljanja poslovnim procesima  te kvalitete proizvoda i usluga duž cijelog lanca.  Organizacije su pod sve većim pritiskom da minimaliziraju svoj utjecaj na okoliš i pokažu svoju predanost u borbi protiv klimatskih promjena a kroz   našu zelenu liniju usluga i rješenja osnažujemo organizacije - i privatne i javne – u implementaciji, mjerenju i postizanju ciljeva održivosti.

Posebno zahvaljujemo predavačima i voditeljima radionica koji su program konferencije učinili posebnim i iznimno kvalitetnim.

Brojne vaše reakcije daju nam za pravo zaključiti kako je konferencija bila uspješna te da je cijelosti ispunila očekivanja svih sudionika, a to su razmjena najnovijih informacija iz područja održivosti, prezentacija primjera dobre prakse, a što je najvažnije  druženje  onih koji rade na istim ili sličnim područjima te drže do istih vrijednosti i uvjerenja.

ŠTO JE KONFERENCIJA BUREAU VERITAS DANI?

Predavanja

Konferencija Bureau Veritas dani uključuje niz stručnih predavanja koja su usmjerena na predstavljanje novosti i trendova iz područja sustava upravljanja kao i predavanja naših klijenata u dijelu prezentacije vlastitih uspješnih praksi primjene.

Na konferenciji sudjeluje više od 100 naših klijenata iz različitih industrijskih grana stvarajući prilike za uspostavljanje novih poslovnih kontakata, razmjenu znanja, ideja i dobrih poslovnih praksi. 

Radionice

Osim predavanja, na konferenciji se održava i nekoliko stručnih radionica na kojima sudionici konferencije mogu steći nova znanja iz odabranih područja primjene sustava upravljanja putem praktične provedbe vježbi. Plan održavanja stručnih radionica je osmišljen na način da svaki sudionik konferencije može sudjelovati na dvije radionice za koje Bureau Veritas sudionicima izdaje i potvrde o sudjelovanju.

  • 08.-09.10.1998.

    U Opatiji održani 1. BVQI dani.

  • 04.-05.10.2008.

    U Umagu održani 10. BV dani.

  • 11.-13.10.2017.

    U Rovinju održani 20. BV dani.

RAZMJENA ISKUSTAVA

U neformalnom druženju tijekom izleta ili svečane večere uspostavljaju se novi kontakti, razmjenjuju iskustva ili opušteno provodi vrijeme u dobrom društvu.

Bureau Veritas dani su i više od predavanja, radionica i razmjene iskustava. Pozivamo Vas da nam se pridružite i otkrijete sami.

BUREAU VERITAS
DANI

UPITI I INFORMACIJE:      +385 (0) 1 6529 398         

Kontaktirajte nas