Auto_ind_3

AUTOMOBILSKA INDUSTRIJA

Automobilski svijet se mijenja brže nego ikad zahvaljujući stalnom rastu tržišta, razvoju tehnologije i strožim ekološkim propisima. Potrošači širom svijeta žele sigurnije i autentičnije iskustvo putovanja, zbog čega se automobilska industrija suočava s velikim tehnološkim i ekonomskim promjenama.

Automobilske organizacije moraju biti brze, prilagoditi se i ponuditi nova rješenja za što sigurniju i ekološku vožnju. To je moguće postići upravljanjem cijelim lancem opskrbe. Dopustite nam da postanemo vaš partner u osiguravanju kvalitete, sigurnosti i usklađenosti u automobilskom lancu opskrbe.

VAŠI IZAZOVI

Sa željom da udovolje visokim zahtjevima kupaca i ostanu ispred konkurencije, proizvođači automobila intenzivno traže i razvijaju nove inovativne i troškovno učinkovite proizvode. Ključno je da se možete osloniti na globalni lanac opskrbe dobavljača. Kako bi se osigurala pouzdanost, mora se pravilno nadzirati proizvodnja dobavljača, moraju se ispunjavati nacionalni i međunarodni propisi i te biti usredotočeni na proces trajnog poboljšanja.

Da biste bili uspješni u automobilskom svijetu, morate držati korak s brzim tehnološkim napretkom, te istodobno osiguravati zadovoljstvo kupca u pogledu sigurnosti, kvalitete i učinkovitosti. Da biste to postigli, morate upravljati rizicima promjena proizvoda povezanih s novim tehnologijama, kao što su električna energija i digitalizacija, a istovremeno težiti izgradnji povjerenja s partnerima i kupcima.

NAŠA RJEŠENJA

Provjereno rješenje kao odgovor na navedene izazove je certificiranje prema međunarodnoj normi automobilske industrije IATF 16949 od strane pouzdanog i iskusnog certifikacijskog tijela.

Bureau Veritas Certification pruža usluge certificiranja i procjene za sve sudionike u automobilskoj industriji prema normi IATF 16949.

Radimo s vama kako bismo vam pomogli u razvoju inovativnih proizvoda te osigurali njihovu sigurnost i usklađenost sa normama, prikladnost specifikacija i usklađenost s ekološkim propisima.

ŠTO JE IATF 16949:2016?

IATF 16949: 2016 jedina je svjetski priznata norma za upravljanje kvalitetom i prikladna je za sve organizacije koje su aktivno uključene u automobilski opskrbni lanac. Nakon prelaska na ISO 9001:2015, IATF je objavila reviziju norme ISO/TS 16949:2016.

Nova verzija temelji se na strukturi visoke razine koja proizlazi iz ISO 9001:2015, uključuje pristup upravljanja rizikom i PDCA (Plan-to-Check-Act) pristup koji doprinosi trajnom poboljšanju.

DODATNE
INFORMACIJE

Upiti i zahtjevi za ponudom:  +385 (0) 51 569 050       Kontaktirajte nas

Dodatne informacije o uslugama Bureau Veritasa na globalnoj razini.