BRC

PROIZVODI ŠIROKE POTROŠNJE

Globalni lanci nabave i sve stroži propisi o zaštiti potrošača oblikuju industriju robe široke potrošnje. Pomažemo vam osigurati sukladnost vaših proizvoda, optimizaciju troškova i smanjenje rizika, omogućavajući vam učinkovitije plasiranje proizvoda.

VAŠI IZAZOVI

Kvaliteta i sigurnost robe široke potrošnje u fazi dizajna je presudna za proizvođače i tržište. Nabavni lanci se globaliziraju, propisi postaju stroži, stoga proizvođači, ali i trgovci moraju optimizirati troškove i skratiti vrijeme proizvodnje bez ugrožavanja kvalitete gotovog proizvoda ili integriteta marke.

NAŠA RJEŠENJA

Nudimo čitav niz usluga TIC-a (testiranje, kontrola, certificiranje) koje pokrivaju širok raspon potrošačkih segmenata, od odjeće i obuće, do igračaka, potrošačke elektronike i pametnih uređaja.

Bureau Veritas surađuje s prodavačima i proizvođačima robe široke potrošnje širom svijeta. Uz postupke poput testiranja i ocjene proizvoda, inspekcije proizvodnih pogona, procjene sukladnosti, procjene društvene odgovornosti i pružanja usluga edukacije, pomažemo vam u pitanjima kvalitete i sigurnosti robnih marki s kojima se susreću proizvođači i prodavači robe široke potrošnje.

AKREDITIRANI I MEĐUNARODNO PRIZNATI PARTNER

Više od 100 naših akreditacija i ovlaštenja omogućuje vam partnerstvo s provjerenom i uglednom organizacijom, čije su ocjene i certifikati priznati i uvaženi. Više od 140 naših laboratorija i ureda nalaze se u naporednoj blizini prodajnih mjesta i lokacija. Stručno znanje nam omogućuje ispunjavanje potreba većine segmenata potrošačkih proizvoda.

Vršimo inspekciju i savjetovanje, kako u fazi razvoja novih proizvoda i ambalaže, tako i kod proizvoda koji su u prodaji već duži niz godina.

DODATNE
INFORMACIJE

Upiti i zahtjevi za ponudom:  +385 (0) 1 6521 922       Kontaktirajte nas

Dodatne informacije o uslugama Bureau Veritasa na globalnoj razini.