Gradjevinska industrija

GRAĐEVINSKA INDUSTRIJA I INFRASTRUKTURA

Proizvođači, izvođači i institucije moraju dugoročno omogućiti sigurnu i pouzdanu infrastrukturu i zgrade. Pomažemo vam u poboljšanju sigurnosti, kvalitete, održivosti i performansi vaše imovine.

VAŠ IZAZOV

Veliki građevinski projekti postali su vrlo složeni i rizični: u okviru zahtjevnih uvjeta koji uključuju nepovoljne uvjete, zakonske zahtjeve, rokove, ograničenja troškova i resursa, a pri čemu investitori zahtijevaju učinkovito i pouzdano upravljanje projektima. Za uspješno izvršavanje projekta potrebno je identificirati potencijalna pitanja kvalitete i sigurnosti u ranim fazama planiranja, ugovaranja i konačnog pregleda te smanjiti rizik od kašnjenja i prekoračenja troškova.

Za graditelje i izvođače radova potrebno je projektirati visokokvalitetne, profitabilne građevine koje su u skladu s propisima o zaštiti okoliša i sigurnosti.

NAŠA RJEŠENJA

Bureau Veritas pruža usluge provjere, inspekcije i usklađenosti potrebne za planiranje i upravljanje glavnim građevinskim projektima i infrastrukturom.

Bureau Veritas pružit će vam neovisne stručne i tehničke savjete koji će vam pomoći u nadgledanju izvođača kako biste uštedjeli vrijeme, troškove, poboljšali kontrolu kvalitete i sigurnosti za vrijeme trajanja građevinskih projekata.

DODATNE
INFORMACIJE

Upiti i zahtjevi za ponudom:  +385 (0) 1 6521 922       Kontaktirajte nas

Dodatne informacije o uslugama Bureau Veritasa na globalnoj razini.