Certifikacija_market

CERTIFIKACIJA

SUSTAVA UPRAVLJANJA

CERTIFIKACIJA

Certificirati sustav upravljanja znači dokazati svojim kupcima i svim zainteresiranim stranama da je sustav upravljanja Vaše tvrtke usklađen s međunarodno priznatim normama, odnosno sa dobrom poslovnom praksom. Certifikacija može značiti veću konkurentsku prednost, koja demonstrira snagu tvrtke kao i njezino jasno opredjeljenje za trajno poboljšanje.

Certifikacija nije samo priznanje koje daje nezavisna certifikacijska kuća već mora dovesti do boljih poslovnih i financijskih rezultata trajnim poboljšavanjem procesa koji postoje u organizaciji.

Organizacije koje su se obvezale na djelotvornost i transparentnost procesa, sigurnost proizvoda i sustava te zaštitu okoliša svjesne su činjenice da im certifikacija može osigurati trajno priznanje klijenata i zainteresiranih strana te ih uvesti u proces trajnog poboljšanja.  

CERTIFIKACIJSKI ZNAK

Naš certifikacijski znak je prepoznat u cijelom svijetu kao simbol za stručnost, profesionalnost i predanost. Certifikacijski znak se može koristiti na svim marketinškim materijalima i on predstavlja simbol Vaše predanosti trajnom poboljšanju, što doprinosi stvaranju povjerenja kod Vaših partnera, klijenata i dobavljača.

Za pravilno korištenje certifikacijskog znaka izdali smo Upute za korištenje certifikacijskog znaka kojim smo željeli osigurati da pravila upotrebe certifikacijskog znaka budu jasna svim našim klijentima.

Ukoliko imate pitanja u vezi korištenja certifikacijskog znaka, obratite se i rado ćemo vam pomoći.

DODATNE
INFORMACIJE

USLUGE CERTIFIKACIJE:      +385 (0) 1 6539 482          Kontaktirajte nas

USLUGE EDUKACIJE:             +385 (0) 1 6529 398          Kontaktirajte nas