Certifikacija_market

CERTIFIKACIJA

SUSTAVA UPRAVLJANJA

CERTIFIKACIJA

Certificirati sustav upravljanja znači dokazati svojim kupcima i svim zainteresiranim stranama da je sustav upravljanja Vaše tvrtke usklađen s međunarodno priznatim normama, odnosno sa dobrom poslovnom praksom. Certifikacija može značiti veću konkurentsku prednost, koja demonstrira snagu tvrtke kao i njezino jasno opredjeljenje za trajno poboljšanje.

Certifikacija nije samo priznanje koje daje nezavisna certifikacijska kuća već mora dovesti do boljih poslovnih i financijskih rezultata trajnim poboljšavanjem procesa koji postoje u organizaciji.

Organizacije koje su se obvezale na djelotvornost i transparentnost procesa, sigurnost proizvoda i sustava te zaštitu okoliša svjesne su činjenice da im certifikacija može osigurati trajno priznanje klijenata i zainteresiranih strana te ih uvesti u proces trajnog poboljšanja.  

CERTIFIKACIJSKI ZNAK

Naš certifikacijski znak je prepoznat u cijelom svijetu kao simbol za stručnost, profesionalnost i predanost. Certifikacijski znak se može koristiti na svim marketinškim materijalima i on predstavlja simbol Vaše predanosti trajnom poboljšanju, što doprinosi stvaranju povjerenja kod Vaših partnera, klijenata i dobavljača.

Za pravilno korištenje certifikacijskog znaka izdali smo Upute za korištenje certifikacijskog znaka kojim smo željeli osigurati da pravila upotrebe certifikacijskog znaka budu jasna svim našim klijentima.

Ukoliko imate pitanja u vezi korištenja certifikacijskog znaka, obratite nam se i rado ćemo Vam pomoći.

Provjera valjanosti certifikata

Provjera valjanosti certifikata - UKAS akreditacija

Certifikati koji su izdani pod UKAS akreditacijom označeni su QR kodom te se njihova valjanost može provjeriti putem aplikacije QR čitača.

QR kod (kratica od eng. Quick Response kod, odnosno brzi odgovor) tip je matričnog barkoda, ili tzv. dvodimenzionalnog koda. Za čitanje QR koda, morate imati QR kod čitač aplikaciju na svom tabletu ili smartphone uređaju.  QR aplikacija će pomoću fotoaparata očitati kod na certifikatu i prikazati informacije pohranjene unutar koda.

Provjera valjanosti certifikata - OSTALE akreditacije

Valjanost certifikata koji su izdani pod drugim akreditacijama (HAA, ČIA, DANAK i dr.) može se provjeriti putem broja telefona koji je naveden na dnu certifikata ili putem elektroničke pošte na: office.croatia@bureauveritas.com

DODATNE
INFORMACIJE

USLUGE CERTIFIKACIJE:      +385 (0) 51 569 050          Kontaktirajte nas

USLUGE EDUKACIJE:             +385 (0) 1 6529 398          Kontaktirajte nas