Image
Certifikacija

PROVJERA VALJANOSTI CERTIFIKATA

SUSTAVA UPRAVLJANJA

Provjera valjanosti certifikata - UKAS i HAA akreditacija

Certifikati koji su izdani pod UKAS i HAA akreditacijom označeni su QR kodom te se njihova valjanost može provjeriti putem aplikacije QR čitača.

QR kod (kratica od eng. Quick Response kod, odnosno brzi odgovor) tip je matričnog barkoda, ili tzv. dvodimenzionalnog koda. Za čitanje QR koda, morate imati QR kod čitač aplikaciju na svom tabletu ili smartphone uređaju.  QR aplikacija će pomoću fotoaparata očitati kod na certifikatu i prikazati informacije pohranjene unutar koda.

Provjera valjanosti certifikata - OSTALE akreditacijE

Valjanost certifikata koji su izdani pod drugim akreditacijama (ČIA, DANAK i dr.) može se provjeriti putem broja telefona koji je naveden na dnu certifikata ili putem elektroničke pošte na: office.croatia@bureauveritas.com

BVC - PROVJERA VALJANOSTI HAA AKREDITACIJE

Bureau Veritas Croatia nudi usluge certificiranja i pod HAA akreditacijom za sustave upravljanja prema ISO 9001, ISO 14001 i ISO 45001.  U slučaju da je Bureau Veritas Croatia pod suspenzijom/povlačenjem (djelomično ili u cijelosti) HAA akreditacije, obavijestiti će sve postojeće klijente kojima je izdan certifikat s HAA akreditacijom te buduće klijente koji budu zatražili certifikat s HAA akreditacijom o statusu certifikata. Ažurirani status potvrde HAA akreditacije možete uvijek pogledati ovdje.