POLITIKA KOLAČIĆA

KAKO BUREAU VERITAS KORISTI KOLAČIĆE

Obaviješteni ste da tvrtka Bureau Veritas ("Bureau Veritas", "mi") koristi kolačiće i druge uređaje za praćenje na web mjestu www.bureauveritas.hr ("Web stranica").

Ovi će se kolačići vjerojatno instalirati na vaš uređaj, ovisno o mogućnostima i opcijama koje ste odabrali ili ih možete odabrati u bilo kojem trenutku, u skladu s ovom politikom.

U interesu pružanja informacija i transparentnosti, Bureau Veritas definirao je ovu politiku kako bi vam omogućio da saznate više o:

  • podrijetlu i svrsi podataka koji se obrađuju prilikom pregledavanja web stranice;
  • vašim pravima u vezi s kolačićima i ostalim uređajima za praćenje koje koristi Bureau Veritas.

ŠTO JE KOLAČIĆ?

„Kolačić“ je niz informacija, obično malih i identificiranih po imenu, koje web mjesto na koje se povežete može poslati vašem pregledniku. Vaš web preglednik pohranit će ove podatke određeno vrijeme i vraćati ih na web server svaki put kad se ponovno povežete s njim.

Kolačići imaju višestruku uporabu: mogu se koristiti za pamćenje vaših identifikacijskih podataka kao kupca na prodajnoj web stranici ili trenutnog sadržaja vaše košarice, kao identifikator koji vam omogućuje praćenje navigacije u statističke ili reklamne svrhe, itd.

KOJA JE SVRHA KOLAČIĆA IZDANIH NA WEB STRANICI?

Koristimo kolačiće i druge uređaje za praćenje, posebno u sljedeće svrhe:

KATEGORIJA

NAZIV

DEPOZITOR

DOMENA

SVRHA KOLAČIĆA

RAZDOBLJE ZADRŽAVANJA

Analitika

_ga

Google Analytics

.bureauveritas.hr

 

Ovaj je kolačić uvijek prisutan i koristi se za razlikovanje jedinstvenih korisnika.

6 mjeseci

Analitika

_gat_UA-110347436-10

_gat_UA-110347436-42

Google Analytics

.bureauveritas.hr

.bureauveritas.hr

Ovaj se kolačić koristi za smanjenje stope zahtjeva. To su kolačići treće strane koji se postavljaju na vaš uređaj kako bi nam omogućili upotrebu usluge Google Analytics. Ovi se kolačići koriste za prikupljanje podataka o načinu na koji posjetitelji koriste našu web stranicu. Te podatke koristimo za sastavljanje izvještaja i kao pomoć u poboljšanju web mjesta.

1 minuta

Analitika

_gid

Google Analytics

.bureauveritas.hr

 

Ovaj kolačić koristi se za pohranu podataka o tome kako posjetitelji koriste našu web stranicu i pomaže u stvaranju analitičkih izvještaja o tome kako radi web stranica. Podaci se prikupljaju anonimno i uključuju broj posjetitelja, odakle oni dolaze na stranicu i posjećene stranice.

24 sata

Nužno

cookie-agreed

Bureau Veritas

.bureauveritas.hr

Ovaj se kolačić koristi za pohranu vašeg pristanka za postavljanje kolačića prilikom posjeta našoj web stranici.

6 mjeseci

Ciljani/Reklamni

ANID

Google

.google.com

Googleov reklamni kolačić koji se koristi za praćenje korisnika i ciljanje oglasa.

6 mjeseci

Ciljani/Reklamni

NID

Google

.google.com

Googleov reklamni kolačić koji se koristi za praćenje korisnika i ciljanje oglasa.

6 mjeseci

Ciljani/Reklamni

1P_JAR

Google

.google.com

Googleov reklamni kolačić koji se koristi za praćenje korisnika i ciljanje oglasa.

6 mjeseci

 

Poveznice za politike privatnosti različitih web lokacija za napuštanje kolačića:

Bureau Veritas  Google Analytics   New Relic   YouTube

Kao što je gore spomenuto, aplikacije za društveno umrežavanje prisutne na web lokaciji mogu u nekim slučajevima dopustiti odgovarajućim društvenim mrežama da vas identificiraju, čak i ako niste kliknuli na gumb prijave. Ova vrsta gumba zapravo može omogućiti relevantnoj društvenoj mreži da prati vašu navigaciju na web mjestu, jednostavno zato što je vaš račun na toj društvenoj mreži trenutno aktivan na vašem uređaju („otvorena sesija“) dok pregledavate web stranicu.

Preporučujemo da pregledate politike ovih društvenih mreža kako biste bili svjesni svrhe i upotrebe, uključujući oglašavanje, podataka o pregledavanju koje mogu prikupiti. Ove politike moraju vam omogućiti da donosite odluke na društvenim mrežama, posebno postavljanjem načina korištenja računa za svaku od njih.

KAKO POSTAVITI IZBOR KOLAČIĆA?

Prilikom pregledavanja web stranice, dobivamo vaš izričiti pristanak prije postavljanja bilo kakvih kolačića.

U svakom trenutku možete biti obaviješteni o svojim preferencijama i izmijeniti svoje odabire u vezi s prihvaćanjem ili odbijanjem kolačića spremljenih na vaš uređaj pomoću "Upravljanje kolačićima" koji se nalazi u donjem desnom dijelu svake stranice.

Slobodni ste prihvatiti ili odbiti kolačiće za svaku pojedinačnu svrhu, ili ih prihvatiti ili odbiti sve zajedno.

Željeli bismo vam skrenuti pažnju na činjenicu da će postavljanje kolačića vjerojatno izmijeniti funkcionalnosti web mjesta i ograničiti njegovu izvedbu.

Također možete konfigurirati softver svog preglednika tako da se kolačići odbijaju, sustavno ili na temelju pošiljatelja. Konfiguracija svakog preglednika je različita. Evo nekoliko primjera:

Da biste saznali više o zaštiti podataka koje obrađujemo, kliknite ovdje.

Verzija od 2. veljače 2021