Image
Assurance

BUREAU VERITAS U HRVATSKOJ

Bureau Veritas je vodeća međunarodna certifikacijska, verifikacijska i inspekcijska kuća osnovana 1828. godine sa sjedištem u Parizu. Danas djeluje u više od 140 zemalja svijeta s međunarodnom mrežom od preko 75.000 stručnih zaposlenika, u više od 1.400 ureda i 330 laboratorija.

 

Od osnutka, osnovna je Misija tvrtke stvarati okruženje u kojem se vjeruje u proizvode i sustave. Do danas je Bureau Veritas prepoznalo kao pouzdanog certifikacijskog partnera više od 400.000 tvrtki širom svijeta, što nas čini jednom od vodećih certifikacijskih kuća u svijetu.

 

Svim klijentima pružamo prilagođeni pristup, profesionalnost i neovisnost. Bureau Veritas profesionalni je partner mnogih državnih institucija, multinacionalnih organizacija i lokalnih organizacija. Naše znanje dolazi iz dugogodišnjeg razvoja, stečenog iskustva i profesionalnog pristupa.

Više od 1.000KLIJENATA
Više od 50AUDITORA
Uredi u Hrvatskoj 3RIJEKA, SPLIT, ZAGREB

 

USREDOTOČENI SMO NA NAŠE KLIJENTE

Bureau Veritas Croatia d.o.o. je osnovan je 1925. godine.

Jedna od ključnih djelatnosti tvrtke je certifikacija sustava upravljanja prema međunarodno prihvaćenim normama te usluge edukacije. Kao i u svijetu, Bureau Veritas je i u Hrvatskoj jedna od vodećih certifikacijskih kuća. Do danas je Bureau Veritas Croatia d.o.o. certificirao više od 1400 tvrtki različitih veličina i djelatnosti prema zahtjevima međunarodnih normi. Osim toga, pružamo usluge kontrole kotlova i posuda pod tlakom – PED i TPED, strojarske kontrole, pomoć pri usklađivanju s europskom regulativom (CE znak), kontrola proizvoda kod proizvođača, kontrola robe prije ukrcaja, ATEX i dr.

Tradicionalna te ujedno jedna od ključnih aktivnosti tvrtke u Hrvatskoj jest pomorstvo koje obuhvaća klasifikaciju i certifikaciju brodova i brodarskih kompanija, kontrolu materijala i opreme za ugradnju na brodove te obuku.

 

ZAŠTO IZABRATI BUREAU VERITAS?

 • GLOBALNA PRISUTNOST

  Globalna mreža s više od 1.400 ureda i laboratorija u više od 140 zemalja nudi vam tehničku ekspertizu bez obzira gdje se nalazili.

 • KVALIFICIRANI STRUČNJACI

  Naše znanje i tehnička ekspertiza dolaze iz dugogodišnjeg razvoja, stečenog iskustva, profesionalnog pristupa i trajnog ulaganja u naše stručnjake.

 • MEĐUNARODNI UGLED

  Preko 3.500 nacionalnih i međunarodnih akreditacija i sporazuma osiguravaju međunarodnu prepoznatljivost logo znaka Bureau Veritasa.

 • PARTNERSKI ODNOS

  U Bureau Veritasu smo usredotočeni na ispunjavanje vaših očekivanja kroz partnerstvo koje njegujemo kako bi vam osigurali dugoročni razvoj.