Image
BV zelena linija

BV ZELENA LINIJA USLUGA I RJEŠENJA POSVEĆENIH ODRŽIVOSTI

Bureau Veritas je "Business to Business to Society" organizacija. Naša je misija oblikovati povjerenje između organizacija, javnih vlasti i potrošača. Kao svjetski lider u području certifikacijskih usluga podržavamo 400 000 klijenata da budu učinkovitiji, metodičniji i pouzdaniji na svom putovanju prema održivijem poslovanju i svijetu.

Održivost je ugrađena u našu strategiju, cjelokupnu organizaciju i naše ukupno poslovanje. Svojom stručnošću služimo našim klijentima kako bi se suočili s izazovima sigurnosti, zaštite okoliša, društvene odgovornosti i kvalitete proizvoda ili usluga duž cijelog lanca. Podržavamo naše klijente u odabiru resursa i tijekom proizvodnje. Nudimo stručnost u svakoj točki opskrbnog lanca, od nabave sirovina do upotrebe proizvoda. Bureau Veritas je na raspolaganju klijentima u segmentu građevine i infrastrukture tijekom građevinskih radova i radova obnove. Isto tako imamo i važnu podupiruću ulogu na polju nove mobilnosti. Bureau Veritas nastoji pratiti sve klijente u donošenju njihove strategije održivosti te ispuniti očekivanja svojih zaposlenika i dionika.

Kroz našu zelenu liniju usluga i rješenja osnažujemo organizacije - i privatne i javne – u implementaciji, mjerenju i postizanju ciljeva održivosti.

GLAll

 

Našim doprinosom klijenti mogu mjerljivo pokazati učinak svojih ESG aktivnosti čineći ih sljedivima, vidljivima i pouzdanima. Donoseći transparentnost, pružamo alate za zaštitu robnih marki i reputacije klijenata.