BV dani vizual 2

News

23. Bureau Veritas dani: 

BV zelena linija - ususret održivom poslovanju“

velj. 1 2023

Nakon trogodišnje stanke vraćamo se s 23. Bureau Veritas danima u želji da prenesemo sva ključna znanja i novosti te kako bismo iskoristili jedinstvenu priliku za druženje u neformalnom dijelu konferencije.

Za vas smo pripremili niz stručnih predavanja, otvorenih rasprava i rješavanje brojnih izazova s kojima se susrećete u svakodnevnom poslovanju.

Programska tema ovogodišnje konferencije je BV zelena linija - ususret održivom poslovanju koja je ugrađena u našu strategiju i cjelokupnu organizaciju te putem koje podržavamo naše klijente kako bi se suočili s izazovima sigurnosti, zaštite okoliša, društvene odgovornosti te kvalitete proizvoda i usluga duž cijelog lanca.

Ovogodišnja konferencija donosi i teme vezane za sustav upravljanja energijom, suzbijanje podmićivanja i promjene vezane za tranziciju norme ISO 27001, upravljanje otpadom od hrane te brojne radionice i primjere dobre prakse.

Kroz našu zelenu liniju usluga i rješenja osnažujemo organizacije - i privatne i javne – u implementaciji, mjerenju i postizanju ciljeva održivosti.

Kao i uvijek, pobrinuli smo se za zabavu i druženje kroz raznovrstan program, izlet i svečanu večeru u prekrasnom mediteranskom ambijentu Hotela Soline, u Brelima.

Prijaviti se možete putem linka za prijavu: https://forms.office.com/e/nXeqQ2f7bH

Za sve informacije, kontaktirajte nas na broj telefona 092/1284 611 ili na e-mail adresu maja.gilja@bureauveritas.com.

Veselimo se vašem dolasku!