BV TEAM

Business

23. BV DANI - ZAHVALA SUDIONICIMA

stu. 6 2023

Bureau Veritas Croatia team se zahvaljuje svim sudionicima  tradicionalne 23. po redu  konferencije BV DANI održane 11. do 13. listopada u  Brelima, Hotelu Soline, prigrljeni suncem i okruženi morem na prekrasnoj Makarskoj rivijeri.

Konferencija je okupila više od 150 naših dugogodišnjih i novih klijenta te poslovnih partnera. Tema ovogodišnje konferencije  pod nazivom  𝐁𝐕 𝐳𝐞𝐥𝐞𝐧𝐚 𝐥𝐢𝐧𝐢𝐣𝐚 – 𝐮 𝐬𝐮𝐬𝐫𝐞𝐭 𝐨𝐝𝐫ž𝐢𝐯𝐨𝐦 𝐩𝐨𝐬𝐥𝐨𝐯𝐚𝐧𝐣𝐮 je bila održivost, koja je ugrađena u našu strategiju i cjelokupnu organizaciju te putem koje podržavamo naše klijente kako bi se suočili s izazovima  zaštite okoliša, društvene odgovornosti, sigurnosti, upravljanja poslovnim procesima  te kvalitete proizvoda i usluga duž cijelog lanca.  Organizacije su pod sve većim pritiskom da minimaliziraju svoj utjecaj na okoliš i pokažu svoju predanost u borbi protiv klimatskih promjena a kroz   našu zelenu liniju usluga i rješenja osnažujemo organizacije - i privatne i javne – u implementaciji, mjerenju i postizanju ciljeva održivosti.

Posebno zahvaljujemo predavačima i voditeljima radionica koji su program konferencije učinili posebnim i iznimno kvalitetnim.

Neke od brojnih tema koje smo dotakli su :

-Ugljikov otisak organizacije, ugljikov otisak proizvoda i metodologija procjene životnog ciklusa (LCA)

-Izvještaji o održivosti i verifikacija CSRD

-Održivi prehrambeni sustavi

-Uloga regulacije postupka prijavljivanja nepravilnosti na održivo poslovanje

Cjelokupni program možete vidjeti na: BV2023_program.pdf (bureauveritas.hr)

Brojne vaše reakcije daju nam za pravo zaključiti kako je konferencija bila uspješna te da je cijelosti ispunila očekivanja svih sudionika, a to su razmjena najnovijih informacija iz područja održivosti, prezentacija primjera dobre prakse, a što je najvažnije  druženje  onih koji rade na istim ili sličnim područjima te drže do istih vrijednosti i uvjerenja.