BV DANI 5

Business

23.  KONFERENCIJA BV DANI - ČETVRTA NAJAVA PREDAVANJA 

lip. 5 2023

Program uključuje predavanja naših stručnjaka o aktualnim novostima i zanimljivostima: 

23. godine BV dana 

Bureau Veritas dani su prvi put održani 08.-09. listopada 1998. godine u Opatiji pod nazivom BVQI days (Bureau Veritas Quality International).  Ideja vodilja BV dana je bila organizirati stručnu konferenciju za klijente i poslovne partnere, na kojoj će se prezentirati i raspravljati o stručnim temama i novostima iz industrije. Od tada, BV dani su postali tradicionalni godišnji susret čiji je cilj potaknuti razmjenu iskustava i znanja o sustavima upravljanja i drugim temama, ali i prilika za druženje i sklapanje poslovnih kontakata u neformalnom dijelu konferencije.

PREDAVAČ: ŽELJKO BUNJEVAC, Bureau Veritas Croatia d.o.o. ,  Tijekom dugogodišnje karijere bavio se aktivnostima inspekcije u Zavodu za ispitivanje kvalitete robe d.o.o. u Zagrebu (Direktor Sektora za naftu i kemiju, Direktor Sektora vanjske trgovine, Koordinator aktivnosti inspekcije u međunarodnim ugovorima ureda Bureau Veritas Beč te direktor Zavoda za ispitivanje kvalitete robe. Od 2002. godine radi u Bureau Veritas Croatia d.o.o. kao Tehnički direktor odjela certifikacije i edukacije, vodeći auditor i predavač za sustave upravljanja kvalitetom (ISO 9001), zaštitom okoliša (ISO 14001), zdravljem i sigurnošću na radu (ISO 45001). Za poseban doprinos u edukaciji i promociji kvalitete, Hrvatsko društvo za kvalitetu  je dodijelilo g. Željku Bunjevcu 2017. godine povelju za životno djelo.

 

Informacijska, KIBERNETIČKA i sigurnost osobnih podataka – revizija norme ISO/IEC 27001.

Revizija norme ISO/IEC 27001 dolazi u vrijeme značajnih promjena vezanih uz zaštitu osobnih podataka, te izrazitog porasta napada na organizacijsku infrastrukturu. U odnosu na tržišnu prihvaćenost, reviziju i proširenje opsega Norme treba sagledati kao odgovor na nove izazove u okruženju.  U predavanju će biti prezentirani trendovi i očekivanja vezana uz informacijsku, kibernetičku i sigurnost osobnih podataka. Isti će biti razmatrani sa aspekta izmjena u normi ISO/IEC 27001.

PREDAVAČ: VEDRAN KUNOVIĆ, Management Consulting d.o.o. ,  Kao Voditelj razvoja područja informacijske sigurnosti i Auditor tvrtke BVC d.o.o., petnaest godina radio je na populariziranju i razvoju tržišta, izgradnji i vođenju tima auditora, te obrazovanju velikog broja zainteresiranih sudionika. Trenutno radi kao voditelj operacija u Ipsos d.o.o. - agenciji za istraživanje tržišta te u tvrtki Management consulting d.o.o. usmjerenoj na pružanje konzultantskih usluga vezanih uz unapređenje poslovanja.