BV DANI 3

Business

23. KONFERENCIJA BV DANI - TREĆA NAJAVA PREDAVANJA 

svibnja. 9 2023

Program uključuje predavanja naših klijenata u dijelu prezentacije vlastitih uspješnih praksi:

UČINKOVITO UPRAVLJANJE ENERGIJOM- RECIRKULACIJA VODE U PROIZVODNIM PROCESIMA

Fokus predavanja je kako uštedjeti vodu korištenu u proizvodnom procesu.  Doznat ćemo kako je PIK Vrbovec implementirao recirkulaciju hladne omekšane vode korištene za hlađenje strojeva, za procese vakumiranja i pakiranja proizvoda.

PREDAVAČ: ZORAN BRGLES, PIK Vrbovec Plus d.o.o.,  Inženjer strojarstva sa dugogodišnjim iskustvom rada u PIK Vrbovec plus d.o.o. Tehnolog u službi održavanja i Voditelj sustava upravljanja energetskom učinkovitošću od implementacije sustava 2015. godine. U okviru Innovation Day-a nagrađen za ideju o recirkulaciji hladne omekšane vode u projektu „Imam ideju“ u 2021.godini od strane Fortenove grupe.   

 

JGL i zeleno gospodarstvo - Održivi razvoj i nove tehnologije

Tema predavanja je zeleno gospodarstvo i upravljanje energijom.  Doznat ćemo kako je JGL krenuo, što su do sad postigli, koji su trenutni projekti i što planiraju u budućnosti. JGL i zeleno gospodarstvo jučer, danas i sutra!

PREDAVAČ:  DALIBOR STARČEVIĆ, Jadran Galenski Laboratoriji d.d., Posjeduje dvadesetogodišnje iskustvo u području  Energy Management-a, na brojnim projektima u mnogim državama svijeta. Zaposlen je u JGL-u kao Voditelj tehnike, zdravlja, sigurnosti i okoliša. Fokus odjela, osim navedenih područja kojima upravljaju, je na upravljanje energijom te promocija i implementacija novih tehnologija iz područja energije.