V-TRACE

Novosti

BUREAU VERITAS I OPTEL POKRENULI V-TRACE  -  SVEOBUHVATNO RJEŠENJE ZA SLJEDIVOST CJEPIVA COVID-19

sij. 14 2021

Bureau Veritas i OPTEL, vodeći dobavljač platformi sljedivosti farmaceutskog lanca opskrbe, udružili su snage kako bi riješili kritično pitanje pouzdanosti i sljedivosti u lancima opskrbe cjepivima COVID-19.

POUZDANOST I DOSLJEDNOST LANCA OPSKRBE CJEPIVOM COVID-19

Tijekom sljedećih nekoliko mjeseci stanovništvo diljem svijeta trebat će se brzo i sigurno cijepiti milijardama doza COVID-19 . Složenost uvjeta, uzimajući u obzir potrebne mjere i opremu unutar opskrbnog lanca s kontroliranom temperaturom ("hladni lanac"), pravodobnost isporuke i potreba za ublažavanjem bilo kakvih odstupanja identificirani su kao ključni izazovi za uspješno cijepljenje svjetske populacije.

V-TRACE je integrirano rješenje za ispitivanje i praćenje cjepiva COVID-19, istodobno osiguravajući smanjenje rizika kontrolama i inspekcijama u cijelom opskrbnom lancu. 

V-TRACE pruža globalnu kontrolu lanca opskrbe zahvaljujući lokalnoj prisutnosti regulatora na terenu.

U partnerskom odnosu, Bureau Veritas i OPTEL mogu ponuditi jedinstveno kombinirano rješenje stručnosti u farmaceutskoj industriji osiguravajući sljedivost lanca opskrbe.

V-TRACE je jedinstveno integrirano rješenje koje pruža:

  • SLJEDIVOST nadzora narudžbi cjepiva u cijelom opskrbnom lancu u jednom kontrolnom tornju, osiguravajući sljedivost svake serije cjepiva.
  • SUKLADNOST serija cjepiva s provjerenim prikupljenim informacijama o uvjetima skladištenja i distribucije u cijelom opskrbnom lancu.
  • OSIGURANJE da se cjepiva dobro skladište, prevoze i čuvaju; posebno osiguravajući da su zahtjevi za „hladnim lancem" zadovoljeni provjerama temperature koje provode kontrolori Bureau Veritasa duž čitavog opskrbnog lanca.

Više informacija o Optel grupi

Kontakt za dodatne informacije