Certifikacija_market

OBAVIJEST KLIJENTIMA

ožu. 20 2020

PROVEDBA AUDITA

U Bureau Veritas d.o.o. pratimo situaciju vezanu uz COVID-19 i u svom radu slijedimo upute Stožera civilne zaštite RH i Ministarstva zdravstva. U vezi s tim, poduzeli smo određene dodatne mjere predostrožnosti kako bismo spriječili širenje koronavirusa.

Želimo Vas obavijestiti da će se do daljnjeg svi auditi sustava upravljanja provoditi alternativnim metodama koje mogu uključivati ​​pregled relevantne dokumentacije izvan mjesta ili audit na daljinu (remote audit). Alternativna metoda auditiranja neće u cijelosti zamijeniti redoviti audit na lokaciji certificirane organizacije jer nam ova metoda neće omogućiti da procijenimo sve zahtjeve norme, ali je obavezna za provjeru kontinuiteta sustava upravljanja u organizaciji.

To je i trenutna pozicija akreditacijskih tijela. O rezultatu audita bit ćete obaviješteni pismeno. Ako su rezultati audita primjereni, audit na licu mjesta bit će odgođen za najviše 6 mjeseci.

Prije audita kontaktirat će Vas Voditelj tima radi provjere tehničkih mogućnosti i dogovora o opsegu planiranog audita.

OSPOSOBLJAVANJE

Kako bi Vam i dalje pružili podršku u provedbi planiranih aktivnosti edukacije, Bureau Veritas će u narednom razdoblju imati u ponudi provedbu tečajeva u obliku webinara o čemu ćemo Vas naknadno obavijestiti.

DODATNE INFORMACIJE

Sve dodatne informacije u vezi termina i načina provedbe audita i osposobljavanja ažurirati ćemo u skladu s razvojem epidemiološke situacije i objavljivati kako je primjereno.

Sve najnovije informacije o epidemiološkoj situaciji u Republici Hrvatskoj možete pronaći na i mrežnoj stranici Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.