Proizvodnja energije

PROIZVODNJA ENERGIJE

Ulaganje u budućnost s manjim ugljičnim otiskom

Energetska transformacija je u tijeku s obzirom da industrija energetike u budućnosti želi ostaviti što manji ugljični otisak. Bureau Veritas vam pomaže razviti inovativne projekte obnovljivih izvora energije.

VAŠI IZAZOVI

Danas energetska industrija sve više ulaže u obnovljive izvore energije i pametne mreže za budućnost s manjim ugljičnim otiskom. Međutim, kao jednako važna ističe se i potreba za optimiranjem postojećih postrojenja za fosilna goriva. Kao pružatelj energetskih usluga, morate biti inovativni i razvijati nove projekte za svoju osnovnu djelatnost, istovremeno osiguravajući da vaša postojeća imovina ostane sigurna.

NAŠA RJEŠENJA

Pružamo vam podršku u svim vrstama proizvodnje električne energije: obnovljivi izvori energije (solarna energija, energija vjetra, geotermalna energija, hidro energija, itd.), fosilna goriva i nuklearna energija.

Podržavamo vas u svim fazama vaših projekata s niskim emisijama ugljika (provedba, projektiranje, nabava, izgradnja) kako bismo umanjili rizik, a istodobno osigurali usklađenost sa zahtjevima za zdravlje i sigurnost na radu. Naše usluge uključuju procjenu utjecaja na okoliš, pregled plana, kontrolu količine i kvalitete, nadzor na lokaciji, osposobljavanje zaposlenika, procjenu životnog ciklusa imovine.

Za vašu postojeću infrastrukturu pružamo periodične preglede u fazi remonta i održavanja, podršku za vrijeme zastoja u proizvodnji i nerazorna ispitivanja.