BV Green line

GLOBALNIH NAGRADA ZA ODRŽIVOST

S&P GOLD CLASS 2021 I INDUSTRY MOVERS 2021

ožu. 28 2021

Pri dodjeljivanju Gold Class nagrada prema S&P Globalnoj Procjeni Održivosti, Bureau Veritas prepoznat je kao jedna od tvrtki s najvišim performansama u području održivosti u 2021. godini.

S&P Global je 08. veljače objavio izdanje The Sustainability Yearbook 2021, koje je prvi put uključilo S&P globalne nagrade za održivost.

Poredak za 2021. godinu pokazuje da je Bureau Veritas među tvrtkama s najboljim performansama u području održivosti. Grupa je stekla status u Gold Class i Industry Movers kategorijama, zabilježivši najveće poboljšanje rezultata u svojoj industriji.

The Sustainability Yearbook 2021. sadrži procjenu korporativne održivosti za više od 7000 tvrtki iz 40 zemalja i 61 industrije. Samo 631 tvrtka s najboljim rezultatima uključena je u Sustainability Yearbook ove godine, uključujući 70 tvrtki sa Gold Class rezultatom.

Ove nagrade su potvrda posvećenost Bureau Veritasa održivosti. Biti Business to Business to Society tvrtka predstavlja određenu dužnost, interno biti primjer u pogledu održivosti te biti pokretač promjena u industriji na ovom području. Kao tvrtka koja podržava odgovoran napredak društva, Bureau Veritas također nudi svoju Green Line liniju usluga i rješenja na području održivosti, omogućavajući klijentima da odgovore na sve veće izazove u ovom području.