Image
Ponovno pokrenite posao

PONOVNO POKRENITE

POSLOVANJE UZ BV

Provjera jesu li uspostavljeni svi odgovarajući zdravstveni, sigurnosni i higijenski uvjeti koji podržavaju nastavak poslovanja

POVRATAK NA POSAO

Prioritet svih tvrtki je da se što prije vrate na posao uz odgovarajuće zdravstvene, sigurnosne i higijenske uvjete za svoje zaposlenike i klijente:

  • Tvrtke i tijela javne uprave s objektima otvorenim za javnost trebaju pokazati svojim kupcima i korisnicima provedbu potrebnih zaštitnih mjera;
  • Tvrtke iz industrijskog, građevinskog i uslužnog sektora moraju biti u mogućnosti zaštititi svoje zaposlenike kada se vrate na posao bez obzira da li rade u uredima ili na drugim lokacijama; 

„Ponovno pokrenite poslovanje uz BV“ je skup rješenja usmjeren na ispunjavanje potreba u svim  sektorima gospodarstva tijekom njihova ponovnog pokretanja i otvaranja za posao. Ova rješenja obrađuju rizike specifične za sva mjesta u kojima ljudi žive i rade putem učinkovitog osposobljavanja timova za primjenu dobrih higijenskih praksi i putem audita pravilnog uspostavljanja i primjene zaštitnih mjera.

R2W Ponuda
 

NAČIN PROVEDBE

1) DEFINIRANJE POPISA TOČAKA PROVJERE

Bureau Veritas će vam pružiti podršku u definiranju popisa točaka provjere (kontrolnih listi) koje će koristiti naši auditori tijekom provedbe audita. Popis kontrolnih točaka mora uključiti sve one točke nužne kako bi se osiguralo pridržavanje dobre higijenske prakse, socijalnog distanciranja i svih ostalih preporuka vlasti i odgovarajućih propisa koji su na snazi ​​u vrijeme provedbe audita za kontrolu rizika od kontaminacije SARS-COV-2 virusom, uzročnikom COVID-19 oboljenja. U svrhu provjere tijekom audita možete koristiti gotove popise točaka provjere razvijene od strane Bureau Veritas ili ih možete prilagoditi kako biste dobili vlastite popise.

2) PROVEDBA AUDITA

Bureau Veritas nudi mogućnost provedbe audita na svakoj lokaciji ili provedbe daljinskih (remote) audita korištenjem najboljih digitalnih rješenja. Provedba daljinskih (remote) audita može biti i prvi učinkovit korak prije ponovnog otvaranja mjesta rada nakon čega se mogu provesti i auditi na samoj lokaciji kako bi se provjerilo jesu li očekivane zaštitne mjere učinkovito provedene.

3) IZDAVANJE POTVRDE O SUKLADNOSTI

Nakon uspješne provedbe audita od strane kvalificiranog auditora Bureau Veritasa, Bureau Veritas će vam dostaviti Izvještaj s audita i izdati Potvrdu o sukladnosti sa zahtjevima definiranim u listama provjere. Osim navedenog, Bureau Veritas podatke o vašoj organizaciji i lokacijama za koje su izdane Potvrde o sukladnosti sa zahtjevima navodi na globalnoj interaktivnoj karti dostupnoj svim vašim klijentima i zainteresiranim stranama. 

RestartWithBV Interactive Map

 

4) OZNAKA SUKLADNOSTI

Temeljem izdane Potvrde o sukladnosti, Bureau Veritas vašoj organizaciji može isporučiti oznaku sukladnosti u obliku naljepnice koja se može istaknuti na ulazima u prostorije organizacije ili na drugim primjerenim mjestima.

SGLabel

 

NAŠE REFERENCE

Prva tvrtka u Hrvatskoj koja je uspješno potvrdila primjenu Safeguard programa je prestižni hotelski lanac Jadranski luksuzni hoteli d.d. 

Potpuni popis naših referenci možete pronaći ovdje:

Safeguard - Popis referenci

 

DODATNE
INFORMACIJE

USLUGE EDUKACIJE:      +385 (0) 1 6529 398          Kontaktirajte nas

PROVEDBA AUDITA:        +385 (0) 99 487 90 19        Kontaktirajte nas